EL EQUIPO DE GLOBAL OFFICE OS DESEA UNA FELIZ NAVIDAD Y PRÓSPERO AÑO NUEVO 2024

Sin categoría

En esta época del año, queremos agradecer de todo corazón a todas las personas que han sido parte fundamental de nuestro camino durante este año que pronto llegará a su fin.

Gracias por confiar en nosotros. Deseamos que el 2024 venga lleno de salud, momentos de felicidad y éxitos para todos ustedes.

Con cariño, el Equipo de Global Office.

Llegir més

EMPRESES I SOSTENIBILITAT

Sin categoría

La recent preocupació de les empreses per la sostenibilitat i els temes ASG amb que treballen ens porten a buscar solucions per atenuar el problema. Com ho hem de fer?

Primerament cal que ens fem aquesta pregunta: què és la sostenibilitat? Segons internet, aquesta és la definició: «La sostenibilitat és un concepte econòmic, social i ecològic complex entorn de les relacions entre les societats i el medi ambient. Pretén ser una manera d’organitzar l’activitat humana de manera que la societat i els seus membres siguin capaços de satisfer les seves necessitats i expressar el seu potencial màxim en el present al mateix temps que es manté la biodiversitat i els ecosistemes naturals, i planejar i actuar per poder mantenir aquests ideals indefinidament.»
A més, cal parlar de la sostenibilitat activa, que rebutja la posició de no actuar i busca la participació que contribueixi a millorar el món en el que vivim. Juntament amb aquest, el concepte greenwashing també es interessant; una pràctica que es duu a terme a les empreses i que consisteix en crear una imatge de preocupació per la sostenibilitat.
sostenibilitat

Què son els ODS?

Els Objectius de Desenvolupament Sostenible van ser establerts el dia 25 de setembre del 2015 quan va posar-se en marxa l’agenda 2030 a mans dels 193 països de les Nacions Unides. Es recullen 17 objectius que els estats es comprometen a complir per tal de fer front als reptes mediambientals provocats pel canvi climàtic.

Objectius de Desenvolupament Sostenible

Aquests son els 17 objectius per millorar la sostenibilitat: fi de la pobresa; fam zero; salut i benestar; educació de qualitat; igualtat de gènere; aigua neta i sanejament; energia neta i assequible; treball decent i creixement econòmic; indústria, innovació i infraestructures; reducció de les desigualtats; ciutats i comunitats sostenibles; consum i producció responsables; acció climàtica; vida submarina; vida d’ecosistemes terrestres; pau, justícia i institucions sòlides; aliança per a assolir els objectius.
Per tal d’assolir tots aquests objectius, és necessari que les empreses s’impliquin al seu compliment. Per aquest motiu s’han preparat iniciatives envers als temes ASG.
Ets emprenedor? Contacta amb nosaltres i forma part del nostre centre de negocis!
Llegir més

LA PROWORKSPACES CONFERENCE 2022 ARRIBA A MADRID EL PRÓXIM MES D’OCTUBRE

Sin categoría

ProWorkSpaces, una associació especialitzada en la proporció d'espais flexibles, organitza de nou aquest any la ProWorkSpaces Conference a Madrid durant els dies 25 i 26 d'octubre a "La Nave de Madrid".

Des del sector Flex Office, ProWorkSpaces organitza aquest acte en el que es parlarà sobre la influencia dels nous patrons de treball en les ciutats i les noves oportunitats per a aconseguir un sistema d’oficina flexible més connectat, més sostenible i més saludable. S’oferiran activitats de networking als assistents, entre els quals hi haurà centres de negocis, corporacions, empreses inversors, etc.
Els ponents d’aquest any seran l’Eduardo Salsamendi, director de KLAMMER i president de PROWORKSPACES i la EWA; l’Ismael Clemente, CEO a Melin Properties; l’Angie Rigueiro, periodista i publicista; l’Àngel Niño, delegat de l’àrea d’innovació i emprenedoria; el Javier Bernades, soci internacional a Cushman i Wakefield; i en Ramiro Rodriguez, líder d’intel·ligència a Cushman i Wakefield.

Que és ProWorkSpaces?

ProWorkSpaces és una associació que va ser fundada al 1993 i que està formada per més de 160 espais de treball amb presencia a Espanya, Miami, Portugal i Mèxic. Primerament, representa els espais de treball i exerceix com a interlocutor de referencia davant d’administracions nacionals i territorials.
Es dedica a la promoció, difusió i professionalització del sector, oferint uns estàndards de normalització i qualitat per tal de orientar i suportar els espais associats.

Quan i on?

La ProWorkSpaces conference 2022 tindrà lloc a Madrid, a la Nave de Madrid, al carrer Cifuentes nº5 els dies 25 i 26 d’octubre. La Nave de Madrid es un espai innovador de l’Ajuntament de Madrid que compta amb un espai de treball de 300 persones i 35 startups, i a més a més, ofereix un ecosistema de millora que inclou universitats i centres tecnològics entre molts altres serveis.
Així doncs, per tots els interessats en aquest acte i en comprar entrades o buscar informació referent a la localització o altres detalls, el següent link porta a la pàgina web oficial de ProWorkSpaces.

ProWorkSpaces y GlobalOffice

Global Office és el nostre centre de negocis al centre de Manresa. La seva funció és la de atendre a la necessitat de les empreses de forma flexible. A més, busquem fomentar, com a pioners al territori, l’emprenedoria a la Catalunya Central. Oferim lloguers d’espai com oficines, despatxos i aules de formació.
Global Office és membre de ProWorkSpaces des de l’any 2005.
Llegir més

GESTIONAR EL TEMPS: COM FER-HO?

Sin categoría

Perquè em de saber gestionar el nostre temps?

Principalment, la bona organització del temps de treball mena una millora en la productivitat i la qualitat de vida, però això no és tot. A l’hora d’afrontar la llista de tasques pendents, ens podem trobar amb que aquesta no deixa de créixer, provocant un moment d’angoixa.
Per tant, em d’aprendre a gestionar el temps eficaçment seguint els següents consells.
temps

Esbrina què et fa perdre el temps

Mentre treballem, petits estímuls externs com els missatges o les trucades trenquen amb una ratxa de concentració que sovint és difícil de crear. Aquestes activitats, malgrat perllongar-se durant no més de dos minuts, acaben convertint-se en una quantitat significativa al final del dia. A més, freqüentment ens trobem amb que una reunió podia haver sigut fàcilment un intercanvi de correus de menys duració. És important identificar i reduir aquestes activitats menors.

Planifica i segueix planificant

Tanmateix, és igual de significatiu portar el compte de feines a realitzar i planificar-les abans de començar a treballar o bé el dia anterior. D’aquesta manera podem programar el temps segons les tasques diàries de manera més funcional.

Fer pauses

Encara que sona contraproduent, fer descansos aporta un millor rendiment a la teva productivitat i concentració; assegurat de fer breus pauses cada una o dues hores.

Prioritzar el temps

Dins d’aquestes activitats que em de dur a terme durant la jornada, hi ha que no són urgents o tan importants com altres, i és determinant identificar de quines es tracten. Després, el següent pas és ajornar les que tenen menys prioritat. Podem utilitzar el métode Pomodoro.

Tenir en compte els imprevistos

Com dèiem al primer punt, hi ha estímuls externs que endarrereixen la jornada i ens roben el temps. Així mateix, poden sorgir imprevistos que no podem anticipar, pel que el millor es reservar uns minuts per aquests problemes inesperats.
Ets emprenedor? Contacta amb nosaltres i forma part del nostre centre de negocis!
Llegir més
PROWORKSPACES

LA PROWORKSPACES CONFERENCE 2021 LLEGA A MADRID EL PRÓXIMO MES DE OCTUBRE.

Sin categoría

La ProWorkSpaces Conference 2021, organizada por ProWorkSpaces (Asociación de operadores de espacios de trabajo flexibles), tendrá sitio en Madrid los días 21 y 22 de octubre en “La Nave Madrid”.

ProWorkSpaces organiza un evento presencial del sector Flex Office donde se reunen centros de negocios, empresas, corporaciones, diseñadores e inversores. Todos tiene por objetivo ofrecer actividades de networking para todos sus assistentes.

Formarán parte ponentes como Daniel Badenas, CEO & Cofounder en BeWorkLive, Carlos Pol, CEO de Misoficinas y Housephere; Maria Inês Barra, CEO & Founder de Faro Avenida Business Center, entre otros profesionales.

¿Qué es ProWorkSpaces?

ProWorkSpaces es una asociación sin ánimo de lucro, creada el año 1993, que representa el sector de los espacios de trabajo y de las Administraciones y Gobiernos del territorio nacional e internacional. Forman parte 160 espacios de trabajo diferentes en Espanya, México, Miami y Portugal.

Su objetivo es promocionar el sector, así normalizándolo y ofreciendo Soporte a los espacios asociados. Tenemos que remarcar que es una asociación fundadora de la European Confederation of Business Centre Associations (EuroCBCA).

También son conocidos como la “Asociación de operadores de espacios de trabajo flexibles” y se consideran la única representación dentro del territorio español. Por lo tanto, ésto les proporciona mucho nombre e importancia en el sector.

Por otro lado, ofrecen herramientas para desarrollar sus espacios de trabajo de manera profesional. También quieren fomentar las ventajas del uso de este tipo de espacios de trabajo y las oficinas flexibles.

Global Office es un centro de negocios dentro de la ciudad de Manresa. Su principal función es atender las necesidades de forma flexible. Se quiere fomentar la emprendeduría en la Cataluña Central, así siendo los primeros del territorio. Se ofrecen servicios de alquiler de espacios y oficinas, aulas de formación y despachos. Des del año 2005, Global Office es miembro de ProWorkSpaces.

¿Cuándo y dónde se celebra el evento?

La ProWorkSpaces Conference 2021 este año tendrá sitio en La Nave Madrid, en la Calle Cifuentes nº 5 (Madrid) los días 21 y 22 de octubre.

La Nave Madrid es un espacio de innovación urbana del Ayuntamiento de Madrid. Cuenta con un espacio de trabajo con 35 startups y casi 300 personas con ideas innovadoras. A parte, tienen un ecosistema de mejora que incluye centros tecnológicos y universidades, entre muchos más.

Finalmente, para los interesados en el evento, aquí les dejamos el link para la venta de entradas e información referente a la localización.

Si se encuentra en la Cataluña central y busca un Coworking, le hacemos saber que, si lo necesita, ¡tiene nuestras oficinas a su disposición!

Llegir més
  • 1
  • 2