Global Office es troba a Zityhub, una plataforma que facilita la reserva de llocs de treball de xarxes, oficines, entre molts més.
Dins de Zityhub es troba la opció de poder administrar l’ús de les oficines, les sales, els bufets, etc., de manera ràpida, senzilla i eficaç. Compta amb espais repartits per tota la península ibèrica, i no només en les grans capitals. Per tant, això resulta molt innovador ja que s’adapta a les necessitats de tot aquell que ho desitgi des de qualsevol part del territori espanyol.
Global Office és un centre de negocis situat a Manresa, encarregat de cobrir totes les necessitats de forma flexible. Oferim serveis de lloguer d’espais i oficines per a empreses i emprenedors. Comptem amb sales de reunions, aules de formació, despatxos compartits i despatxos exclusius, tot adaptant-se a les necessitats del client.
Avui dia, gràcies als grans avenços de les noves tecnologies, tenim la sort de disposar d’aplicacions mòbils que ens proporcionen una quantitat elevada de serveis innovadors. Així doncs, les reserves de Zityhub es poden realizar des de la mateixa app que ens proporciona i saber a temps real la traçabilitat dels usuaris. Per altra banda, ens permet visualitzar els plànols i fotografies de les sales corresponents. També es poden controlar els horaris disponibles i l’aforament màxim de la manera més exacte possible per tal d’estar al corrent de tota la informació.
Desitja contractar algun tipus de servei relacionat amb el Coworking o disposar de sales i despatxos a la Catalunya Central? No dubti en contactar amb nosaltres, estarem a la seva disposició!