STARTUP: Avui dia aquest concepte és utilitzat freqüentment al món empresarial i acostuma a relacionar-se amb negocis innovadors, recolzats per les noves tecnologies i, per tant, molt notoris en el mercat.

startup

Què és una startup?

Es considera startup una organització humana que desenvolupa productes o serveis requerits al mercat de gran innovació i amb un estil i comercialització orientades completament al client. A més, aquesta, acostuma a realitzar operacions amb una quantitat mínima de despeses. És cert que els guanys, però, són molt elevats degut a la seva orientació i importància a l’excés de les vendes i el tracte amb el client.

Així doncs, en que consisteix Startup Capital?

En primer lloc, cal dir que es tracta d’una ajuda econòmica adreçada al lideratge de les operacions del pla d’empresa, així com l’administració i l’avenç dels productes. Aquesta s’adreça a les noves Startups tecnològiques, per exemple, aquelles que fan ús a la compra d’indumentària i l’arrendament de locals. També fa referència a les despeses relacionades amb els treballadors i la realització de tot tipus d’estratègies.

A qui va dirigida?

Principalment, aquesta ajuda s’enfoca a aquelles startups que van ser creades abans del 17 de maig de l’any 2022 i han de tenir menys d’un any i mig de vida. En conclusió, tot això s’ha de tenir present en el moment de dur a terme la sol·licitud.

Característiques.

– Fins a la data de la sol·licitud, el finançament previ total de la startup no pot superar els 250.000 euros.
– No requereix garanties.
– En qualsevol cas, aquest ajut tindrà un 75% del cost subvencionable (99.000 euros per proposta).
– Tot aquell negoci que vulgui optar a l’ajut ha de tenir certificat digital.
– ACCIÓ assignarà un màxim de 99.000 euros i de 1.000 per tal que els assessori un professional.
– Es rebrà una bestreta del 80% del ajut sense necessitat de garanties.
– Finalment, les actuacions finançades amb l’ajut Startup Capital es podran dur a terme durant 24 mesos a partir del tancament de la convocatòria, sense possibilitat de pròrroga.
Així doncs, si ets emprenedor, pots contactar amb nosaltres i formar part del nostre centre de negocis!