La creixent necessitat de les empreses pel que fa a aconseguir més flexibilitat, converteix el Coworking i el Flex office en la solució.

Continuem en un entorn d’incertesa on la “reactivació” s’ha convertit en un mantra i per això tothom té la flexibilitat en el punt de mira per afrontar els canvis.
L’evolució des d’un model de treball purament presencial cap a un model de treball híbrid, exigeix una redefinició del paper de l’oficina dins les organitzacions. El paper del flex office a les noves formes de treball és essencial posat que aconsegueix unificar l’eficiència amb el desenvolupament professional, mantenir l’engagement amb l’empresa i la retenció de talent.

El flex office ofereix l’espai com a un servei més amb una àmplia oferta d’espais de treball amb oficines privades o compartides, llocs flex, amplis espais comuns, sales per a reunions i esdeveniments, oficines virtuals i utilitzacions puntuals o programades d’oficines. Un ampli ventall de serveis que permet a professionals, autònoms, empreses de tota mida contractar exactament el que necessiten pel temps que necessitin i de forma immediata, en uns espais on tots els perfils conflueixen, connectant i creant oportunitats.

Un sector molt compromès amb la seguretat, que ha adoptat mesures preventives i protocols davant la COVID-19 en els seus espais, com els que ofereixen els associats a ProworkSpaces, entre ells, Global Office.

Les empreses veuen en el Coworking i els centres de negocis el complement perfecte, com oficines satèl·lits, perquè els seus treballadors puguin treballar en entorns segurs, siguin més eficients i els ajudi en la conciliació, oferint espais propers als seus domicilis. El flex office evita l’aïllament que pot generar el teletreball a casa, i assegura el benestar dels treballadors, en espais que compten amb totes les mesures d’ergonomia i seguretat.

Centre de Negocis i Coworking, són la clau per a augmentar la productivitat y el rendiment al màxim nivell, espais on flueix la creativitat, l’engagement i la col·laboració i on el talent vol quedar-se!