Ara fa 15 anys que va obrir les portes el centre de negocis Global Office &Outsourcing a Manresa. Iniciativa pionera al Bages. El centre disposa d’unes instal·lacions de 500m2 amb l’objectiu d’oferir serveis d’oficina a empreses, emprenedors, associacions i organitzacions, per a que puguin desenvolupar amb total flexibilitat i centrar els seus esforços en el creixement del seu projecte.

Els serveis que disposa el Centre de Negocis van des de disposar d’una oficina a l’instant totalment equipada com a sales per formació i reunions, lloguer d’oficina virtual i servei de coworking. 15 anys donant suport als emprenedors en les primeres etapes dels seus negocis o que volen treballar des de casa, així com a les empreses amb necessitat de disposar d’una oficina a la Catalunya Central. Global Office és la seu de l’Associació de Joves Empresaris, AIJEC, a la Catalunya Central i participem activament.

Al llarg d’aquests 15 anys el centre s’ha posicionat com a referent a la Catalunya Central i a l’any 2014 va obtenir la Certificació per part de TUVRheinland acreditant els estàndards de qualitat dels serveis i la operativa com a centre de negoci. Global Office també és un centre certificat per ProWorkSpaces i disposem del segell de l’associació conforme complim els standards de qualitat marcats per l’Associació.