ProWorkSpaces, una associació especialitzada en la proporció d'espais flexibles, organitza de nou aquest any la ProWorkSpaces Conference a Madrid durant els dies 25 i 26 d'octubre a "La Nave de Madrid".

Des del sector Flex Office, ProWorkSpaces organitza aquest acte en el que es parlarà sobre la influencia dels nous patrons de treball en les ciutats i les noves oportunitats per a aconseguir un sistema d’oficina flexible més connectat, més sostenible i més saludable. S’oferiran activitats de networking als assistents, entre els quals hi haurà centres de negocis, corporacions, empreses inversors, etc.
Els ponents d’aquest any seran l’Eduardo Salsamendi, director de KLAMMER i president de PROWORKSPACES i la EWA; l’Ismael Clemente, CEO a Melin Properties; l’Angie Rigueiro, periodista i publicista; l’Àngel Niño, delegat de l’àrea d’innovació i emprenedoria; el Javier Bernades, soci internacional a Cushman i Wakefield; i en Ramiro Rodriguez, líder d’intel·ligència a Cushman i Wakefield.

Que és ProWorkSpaces?

ProWorkSpaces és una associació que va ser fundada al 1993 i que està formada per més de 160 espais de treball amb presencia a Espanya, Miami, Portugal i Mèxic. Primerament, representa els espais de treball i exerceix com a interlocutor de referencia davant d’administracions nacionals i territorials.
Es dedica a la promoció, difusió i professionalització del sector, oferint uns estàndards de normalització i qualitat per tal de orientar i suportar els espais associats.

Quan i on?

La ProWorkSpaces conference 2022 tindrà lloc a Madrid, a la Nave de Madrid, al carrer Cifuentes nº5 els dies 25 i 26 d’octubre. La Nave de Madrid es un espai innovador de l’Ajuntament de Madrid que compta amb un espai de treball de 300 persones i 35 startups, i a més a més, ofereix un ecosistema de millora que inclou universitats i centres tecnològics entre molts altres serveis.
Així doncs, per tots els interessats en aquest acte i en comprar entrades o buscar informació referent a la localització o altres detalls, el següent link porta a la pàgina web oficial de ProWorkSpaces.

ProWorkSpaces y GlobalOffice

Global Office és el nostre centre de negocis al centre de Manresa. La seva funció és la de atendre a la necessitat de les empreses de forma flexible. A més, busquem fomentar, com a pioners al territori, l’emprenedoria a la Catalunya Central. Oferim lloguers d’espai com oficines, despatxos i aules de formació.
Global Office és membre de ProWorkSpaces des de l’any 2005.